Rosa bandet

Jag stödjer massa olika saker på olika sätt, nu har jag lagt till ett "rosa band" på min blogg för att visa mitt stöd till bröstcancer-forskningen. Det är väldigt enkelt att göra det.

    Rosa Bandet på din blogg: Det enda du behöver göra är att lägga in nedanstående kod mellan <head>-taggarna i html-koden på din sida/blogg och sedan publicera den. Därefter kommer det Rosa bandet dyka upp på din sida/blogg.image344Vill du ha Rosa Bandet i vänstra hörnet:
<script type="text/javascript"
src="http://www.prontocommunication.se/rosabandet/bandet_left.js"></script>


Vill du ha Rosa Bandet i högra hörnet:
<script type="text/javascript"
src="http://www.prontocommunication.se/rosabandet/bandet.js"></script>


Bröstcancer syftar på tumörbildning i bröstvävnaden hos framförallt kvinnor. Bröstcancer är den vanligaste cancerformen hos kvinnor och 7000 nya fall diagnostiseras årligen i Sverige. Risken att drabbas av bröstcancer stiger med åldern och riskfaktorer inkluderar tidig mensdebut och sent klimakterium, barnlöshet eller sent barnafödande, kortvarig eller ingen amning, körteltäta bröst, fetma efter menopausen, mångårigt bruk av p-piller eller hormonersättningsmedel, alkohol, joniserande strålning mm. Det finns en viss ärftlighetskomponent, och man kan räkna med att det i ungefär 5 % av fallen finns ett tydligt ärftligt inslag. Även män kan drabbas av bröstcancer, men risken är mycket liten jämfört med kvinnor. 1 av 33 dör i sjukdomen statistiskt sett. (
http://sv.wikipedia.org/wiki/Br%C3%B6stcancer)

Kommentarer
Postat av: ninna81

Oj, en sådan måste jag ju bara ha på min blogg; tack för tipset! Hoppas att du trivs bra i den nya bostaden! =O)

Postat av: Hallvardsigrun

A very nice site keep it up. Regards

2009-02-06 @ 08:09:55
URL: http://hallvardsigrun.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback