letar förtvivlat...men ingen fara för allmänheten?

Psykdömd jagas i Stockholm

Sverige 09 feb 16:39

Den man i 30-årsåldern som rymde från rättspsykiatriska avdelningen i Huddinge vid 11-tiden på fredagen, var vid 16.30-tiden fortfarande på fri fot.
- Vi letar förtvivlat och kollar av tips som kommer in från allmänheten, säger Thomas Thörnkvist, stationsbefäl på Söderortspolisen till Sveriges Nyheter. Flera tips har kommit in om var mannen ska befinna sig. Vid 16-tiden uppgav en tipsare att mannen åkt buss till Gullmarsplan och gått ner i tunnelbanan. Strax därefter stängde polisen av stationen för att söka efter mannen, men utan resultat. Den 30-årige mannen är dömd för mordförsök, men enligt polisen är han inte farlig för allmänheten. Vissa säkerhetsåtgärder har dock vidtagits. - Brottsoffret har underrättats om rymningen, säger Thomas Thörnkvist. Mannen rymde från sin vårdare i samband med en promenad.


Jag läste den här nyheten idag, någon mer som tycker det verkar skumt?

Jag menar det låter konstigt att om man letar "förtvivlat" efter en psykdömd person och stänger av en station efter ett tips, medelar offren och sen säger att det inte är någon fara för allmänheten.

Om det nu inte skulle vara någon fara för allmänheten, varför gör man allt detta?
Är det så lugnt som dom säger, ingen fara så behövs det väl knappast så drastiska metoder eller?

Kommentarer
Postat av: Syedlouise

Great web site! I love the content, pics and hard work!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback