schlagerstjärnan rattfull och blåst?

I dag föll domen mot den kvinnliga schlagerstjärnan som körde rattfull och sen gick till attack mot poliserna - genom att bita, sparka och klösa dem.Det blir en månads fängelse. Själv är hon fåordig kring domen.

- Jag har varit utsatt för så mycket press och stress av personer i min närhet och det är de som borde ta det straff jag får, har hon tidigare sagt till
Expressen.

Det måste va bland det mest blåsta något har sagt. Jag menar hur i all sin dar kan det vara deras fel att hon väljer att köra i fyllan och slåss med poliser. Ta konsekvenserna av ditt handlande för fan. Blir så tokig på alla som skylla ifrån sig på allt och alla. Jag har också gjort en massa skit. Men jag kan inte skylla på någon annan. Det är jag själv som har valt att göra dom saker jag har gjort.

Eller ska jag skylla alla mina idiot saker på att jag inte fick en röd brandbil när jag var liten? Det är ju lite samma nivå tycker jag. Sluta skyll ifrån er och ta ansvar över era handlingar.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha, vilken bortförklaring!

Postat av: Kanf Keato

Ja, så sjukt dumt. Snacka om att ligga på en barns nivå med den bortförklaringen

2008-02-06 @ 15:01:01
URL: http://keato.blogg.se
Postat av: Annelie

Jag håller med dig om att hon borde våga ta ansvar för det hon gjort. Jag har också gjort, precis som du, mina dumheter. Det får man vackert stå för fast man ibland kanske inte velat.

Ha en fin dag!

2008-02-07 @ 10:18:59
URL: http://rospinglan.blogg.se
Postat av: Carina

Hur är dina schlagerkunskaper? http://inha.blogg.se/1202412138_vilken_sclagertyp_r_d.html

2008-02-07 @ 21:12:33
URL: http://inha.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback