S vill ha solceller på gatlyktorna

"Solpanelerna skulle kunna minska kostnaden för energiförbrukningen i Stockholm med sex miljoner kronor per år. " (dn.se)

I kväll, måndag, kommer fullmäktige att fatta beslut om att byta ut 10.000 gatlyktor i Stockholm mot mer energisnåla lampor. Men socialdemokraterna vill gå längre ändå.


Det är bra när politiker tar lite initiativ för en bättre miljö. Alla små saker påverkar, oavsett om det är negativt eller positivt. Många bäckar små...

Låter som en bra lösning tycker jag. Även om det här bara gäller stockholm så skulle det kunna användas i fler delar av vårat land. Jag tror mer på sånna här lösningar än att lägga skatt på skatt.  Jag menar även om t.ex. bensinskatten blir högre så släpper inte min bil ut mindre avgaser, och jag har fortfarande lika långt till dom ställen som jag ska åka till.

Att höga priser på bensin får några att börja gå är själv klart bra, inte bara för miljön utan också för hälsan. Men jag menar hur ska jag kunna ta mig någonstans på kvällar och helger? Jag bor inte i någon storstad så här finns det inte mycket till kollektivtrafik. Men det är klart, är man arbetslös och har arbetslösa vänner så kan man ju hälsa på dom på dagtid, för då går ju i alla fall bussarna.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken idioti. Men tydligen går folk på det. Det blir bara dyrt. Det som sägs i artikeln stämmer inte.

2008-02-11 @ 11:04:44
Postat av: Kanf Keato

nähä, jag tyckte det lät bra

Postat av: jocke

Som sagt ovanligt dumt av en ovanligt okunnig person. Men som sagt, för att öppna munnen behövs inte att man har kunskap om det man säger utan bara att man får isär läpparna. Vem som helst som kan något om verkningsgrad, produktionsprocesser för sol-paneler och normalinstrålning i Stockholmsområdet inser hur dumt detta är. Se till att byt ut lamporna mot lysdioder stället. Men det är inte lika populistiskt förstås.

2008-02-11 @ 15:19:28
Postat av: Tobbe

Det sköna med att sitta i oppositionsläge är att man kan spotta ut en jäkla massa bra förslag utan att behöva riskera att realisera skiten.

M.A.O = Bluff och tomt snack

2008-02-11 @ 17:07:38
Postat av: Felixdagny

Spirits are speaking in my dreams and other ways

2009-03-31 @ 09:54:28
URL: http://felixdagny.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback